USA djupt inblandat i Ukrainakrisen och startar inbördeskrig


Vid ett möte i det ukrainska säkerhetsrådet deltog oannonserat den amerikanske CIA-chefen John Brannon (enligt källa från ukrainska parlamentet via RT) och var med och fattade beslut att skicka beväpnade styrkor mot de pro-ryska aktivisterna i Slovansk. Bara legosoldater och huliganerna från högra sektorn har accepterat att strida mot sina landsmän, alla ledda av ”västerländska experter”. Med detta har Ukraina startat krig mot sitt eget folk. Ryssland har inga agenter eller militär personal i Ukraina, enligt utsago av Lavrov i direktintervju i rysk tv. Aktivisterna i dessa områden, (t.ex. också Charkov, Donetsk, Lugansk) har massivt stöd i den ryskdominerade befolkningen.

Det var precis detta scenario Ryssland varnade för, om man inte genast sätter sig ner och diskuterar en federativ lösning i Ukraina. Med det USA-initierade våldet, finns inte längre någon mening av sådana samtal, meddelar Ryssland, och avbryter man inte genast våldet, som redan krävt dödsoffer, kommer inte Ryssland delta i sådana samtal.

Det verkar som USA vill tvinga Ryssland att ingripa för att rädda livet på sina landsmän i Ukraina, kanske för att kunna starta något större mot Ryssland? USA lobbar också mycket intensivt mot Israel, som stödjer Krims uppgång i Ryssland, för att få dem att byta fot. På samma sätt som man har skickat diplomater i skytteltrafik till en rad länder att övertala och hota dem att ansluta sig till den amerikanska synen på konflikten!

, ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *