Svenska medier tiger


I måndags använde ukrainska militären internationellt förbjudna klustervapen vid anfall mot Lugansk. Anfall i civila områden med militära attackplan, t.o.m. konstaterat av CNN. Minst 8 civila dödades när flyplanen anföll mitt i ett bostadsområde och nära en lekplats. Klara krigsbrott. Många barn som skickas iväg till Krim (bekostat och med totalt stöd av Ryska Federationen), från fascistregeringens anfall, hindras och skickas tillbaka in i en livsfarlig krigstillvaro.

Igår tisdag anföll den ukrainska armén den lilla staden Krasniy Liman. Många människor dödades och skadades. Sjukhuset blev överfullt. Sedan tar sig ukrainsk militär in på sjukhuset och skjuter ihjäl 25 skadade, där de ligger i sina sängar. Den ukrainska armén hyllad av USA och väst! Klara krigsbrott! De nöjer sig inte med detta utan åker sedan runt i hus efter hus och tar sig in i privata bostäder. Där de hittar anknytning till separatister och folk med Georgebandet, skjuts de ihjäl på plats.

Inför det kommande G7-mötet diskuteras hur Rysslands agerande i Ukraina ska fördömas! Ryssland har överhuvudtaget ingen inblandning i Ukraina – inga agenter, inga soldater! Det är USA som skickat toppdiplomater, politiker, militära rådgivare och legosoldater dit och efter varje besök av militärrådgivare har massiva attacker inletts i östra delen av landet! Senast igår, då man sände Pentagons vicechef. Är inte det inblandning så säg. Men det är Ryssland som ska straffas med sanktioner! För vad?

I FN:s säkerhetsråd ställdes igår frågan om Ryssland kunde tänka sig kompromissa i Syrien, om striderna i Ukraina upphörde. Ett högst anmärkningsvärt uttalande på flera sätt. Man medger alltså att man har kontroll över det som sker i Ukraina. Varför då inte genast stoppa folkmordet? Det som Ryssland föreslog redan innan striderna bröt ut! Sedan vill man köpslå om inbördeskriget i Syrien. Man vill köpslå om en så tragisk händelse som ett inbördeskrig med hundratusentals döda. I själva verket vill man ge ytterligare vapen och understöd till den islamistiska motståndsrörelsen, trots att Bashar al-Assad har ett mycket stort opinionsstöd i befolkningen och nästan lyckats stoppa den islamistiska fronten.

Man beskriver det första valet av president i landet med flera kandidater på decennier som farsartat, för att delar av befolkningen inte kunde rösta p.g.a. inbördeskriget. När samma situation rådde i det precis genomförda och i väst så hyllade presidentvalet i Ukraina, där östra Ukraina inte röstade, var det inga problem! Där dessutom presidentkandidaterna representerande östra Ukraina antingen mördats eller uteslutits!

Om allt detta som sker just nu i Europa skrivs det inte en rad i svenska medier. Man stoppar huvudet i sanden och låtsas som att man inget sett eller hört. Ryssland startar nu en egen stor utredning och dokumentation av de krigsbrott som begås, vilka som utför dem, vilka ledare också i väst, som ligger bakom. Alla skyldiga ska ovillkorligen bära sitt ansvar. Den antiryska kampanjen är nästan total, men sanningen uppdagas även i väst förr eller senare och då kan de juridiska processerna starta. Skämmas ska all de som besvärat vänder bort ansiktet för att titta i annan riktning, för att inte se eller höra!

,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *